Nevšední zážitky pro dva

Nevšední zážitky pro dva : Let balonem s Chadbalon

Pokud hledáte nevšední zážitky pro dva, které by vás s partnerem sblížily a utužily váš vztah, jste tu správně. Romantický let balonem pro dva je jedním z TOP zážitků. Budete v péči rodinné firmy, která si svých klientů velmi váží. Poletí s vámi vždy jen profesionální pilot, instruktor, technik balonů a majitel firmy Chadbalon v jedné osobě. Let balonem pro dva je nevšední zážitek pro dva, který vám umožní prožít bezpečný let s vaším partnerem s nadpozemskou lehkostí a nadhledem. Během letu zažijete nádherné výhledy na krajinu, pocit dobrodružství a svobody, intimní atmosféru, která posílí vaše pouto navěky.

Proč je let balonem nevšední zážitek pro dva?

Našli bychom mnoho důvodů proč je let balonem nevšední zážitek pro dva. Je to hlavně netradiční a originální způsob, jak oslavit vaši lásku, požádat o ruku, či oslavit třeba diamantovou svatbu nebo narozeniny. Místo běžných dárků a jiných překvapení můžete svému partnerovi darovat ten nejkrásnější šperk – let balónem, který zůstane v paměti po celý život. Je to romantický a vzrušující zážitek, který vám umožní sdílet společné emoce a vzpomínky při letu balonu přes vaše zamilovaná místa. Pohled z koše balonu vám doslova otevře oči. Při ranním letu s mlhami se budete cítit jako ve snu, při odpoledním budete pozorovat prodlužující se stíny,  po nastoupání horkovzdušného balonu do výše můžete objevovat nová místa a krásu přírody z ptačí perspektivy. Let balonem je velmi zábavný a dobrodružný zážitek, který vám dodá pocit lehkosti, energii a dobrou náladu.

Jak probíhá let balonem pro dva?

Let balonem pro dva s Chadbalon probíhá následovně. Po nákupu letenky si stačí zarezervovat termín a místo, kde chcete letět, a my se postaráme o pěkné počasí. Přijedeme k vám na místo setkání, kde se seznámíte s naším týmem a pilotem. Náš pilot je zkušený profík, který bude dbát na vaše bezpečí, rád vám poskytne všemožné informace o balónovém létání a zajímavosti o letu a místní krajině. Poletíte v moderním VIP balónu s nadstandardními bezpečnostními prvky, který má prostorný a pohodlný koš s nástupními vrátky. Nastupování do koše je tak jednoduché a rychlé a zvládnou ho i starší osoby. Po startu balónu poletíte dle typu zakoupené letenky hodinový nebo prodloužený dvouhodinový let. Budete si tak moci dosyta užívat nádherný výhled na krajinu. Při letu může pilot dle vašeho přání měnit dynamicky výšku, budete tak mít možnost vidět při nízkém letu zvířata, rostliny a památky, které se nacházejí v okolí a při letu ve větší výšce celky vesnic, měst a krajinu s rybníky či kroutící se řekou. Na závěr balon přistane na vhodném místě, kde vás bude čekat naše doprovodné expediční vozidlo. Po sbalení balonu, se budete moci těšit na slavnostní křest prvoletců s přípitkem šampaňským a certifikátem, který jsme pro vás připravili.

Co získáte, když si zakoupíte let balonem pro dva?

Když si zakoupíte let balonem pro dva s Chadbalon, dostanete mnohem více než jen nevšední zážitek pro dva. Čekají na vás také tyto výhody:
• Váš osobní dárkový text na každé letence zdarma. Chceme, aby vaše dárková letenka působila osobně a důvěrně.
• Dvouletá doba platnosti letenky. Chceme, abyste měli jistotu letu. V případě neočekávané události  letenku zdarma prodlužujeme.
• Fotografie z letu zdarma. Chceme, abyste si mohli uchovat vzpomínky na váš let, a proto vám nasdílíme fotografie pořízené ze země i koše balonu v elektronické podobě. Budete tak mít fotografie v plné kvalitě, které si pak můžete prohlížet, sdílet a tisknout. Navíc je budete mít digitálně uschované v našem archívu pro pozdější využití.
• Slavnostní povýšení do šlechtického stavu. Chceme a musíme z Vás na základě zákona Ludvíka XVI. udělat šlechtice – balonáře. Jistě se to pozitivně projeví ve vašem dalším životě.
• Certifikát o letu. Chceme, abyste byli hrdí na váš let, a proto vám vystavíme na místě certifikát, který potvrzuje, že jste absolvovali let balonem pro dva s Chadbalon. Budete tak mít originální památku na let, kterou si pak můžete pověsit na zeď nebo dát do rámečku.
• Slavnostní přípitek šampaňským. Chceme, abyste si přiťuknutím na váš let, zpečetili Váš nový šlechtický stav, trochu se osvěžili a zrelaxovali.
• Sleva na další let. V případě, že budete chtít váš let zopakovat nebo jej pořídit někomu dalšímu, dostanete od nás slevu na další let balonem pro dva s Chadbalon.

Rezervujte si nevšední zážitek pro dva ještě dnes.

Pokud jste již obdrželi letenku neváhejte a rezervujte si let balonem pro dva s Chadbalon ještě dnes. Jsme přesvědčeni a sami uvidíte, že to bude jeden z nejlepších nevšedních zážitků pro dva, které jste kdy zažili. Na stránce Plánované lety si vyberte termín a místo, kde chcete letět. Po vyplnění rezervačního formuláře na téže stránce se pak s vámi spojíme a potvrdíme vaši rezervaci. Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám vyjdeme vstříc. Těšíme se na setkáni v koši našeho balónu. Tým Chadbalon.